Lot: 1

Güncel Fiyat: 1.000 TL Açılış Fiyatı: 1.000 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Eseri İstanbul sütlük

21cm 317 gr ağırlığında gümüşten mamül ,Üzeri bitkisel motiflerle bezeli zerafet

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Eseri İstanbul sütlük-21cm 317 gr ağırlığında gümüşten mamül ,Üzeri bitkisel motiflerle bezeli zerafet

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Eseri İstanbul sütlük-21cm 317 gr ağırlığında gümüşten mamül ,Üzeri bitkisel motiflerle bezeli zerafet

    TLSatıldı
  • Çift saleplik-15.5 cm 342 gr ağırlığında gümüşten mamül çift Paris'te Lot numarası alarak müzayedeye çıkmış ve siyah beyaz katalog resmi çekilmiş . Osmanlı pazarı minerva damgalı kusursuz eserlerdir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Çift saleplik-15.5 cm 342 gr ağırlığında gümüşten mamül çift Paris'te Lot numarası alarak müzayedeye çıkmış ve siyah beyaz katalog resmi çekilmiş . Osmanlı pazarı minerva damgalı kusursuz eserlerdir.

    TLSatıldı
  • 6'lı tuğralı kaşık-214 gr ağırlığında gümüşten mamül  ve Pera damgalı orijinal kutusu ile bilrikte Abdülhamit han tuğralı ecdat yadigârları.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    6'lı tuğralı kaşık-214 gr ağırlığında gümüşten mamül ve Pera damgalı orijinal kutusu ile bilrikte Abdülhamit han tuğralı ecdat yadigârları.

    TLSatıldı
  • İmari gül suyu şişesi-15.5 cm boyunda İmari porselenin o zarif kırmızısı ile bitkisel motiflendirilmiş. İmari usta damgalı Osmanlı pazarı eserdir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    İmari gül suyu şişesi-15.5 cm boyunda İmari porselenin o zarif kırmızısı ile bitkisel motiflendirilmiş. İmari usta damgalı Osmanlı pazarı eserdir.

    TLSatıldı
  • Koku şişesi-9 cm boyunda Porselen ve bronz aplikler ile yumurta biçiminde kaidesi yapılmış ve içinde muhteşem bir koku şişesi bulunan Fransız eserdir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Koku şişesi-9 cm boyunda Porselen ve bronz aplikler ile yumurta biçiminde kaidesi yapılmış ve içinde muhteşem bir koku şişesi bulunan Fransız eserdir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı kama kını-25 cm uzunluğunda ,  2*3 cm ağız ölçüleri bulunan,İçindeki ahşabına kadar orijinal,bitkisel motifli düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı kın .

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Osmanlı kama kını-25 cm uzunluğunda , 2*3 cm ağız ölçüleri bulunan,İçindeki ahşabına kadar orijinal,bitkisel motifli düşük ayar gümüşten mamul Osmanlı kın .

    TLSatıldı
  • Diş enfiye kutusu-6*4 cmm boyutlarında Üst kapak kısmı dişten oyulmuş,kabartma fragonart topluluk temalı özel bir enfiye kutusu.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Diş enfiye kutusu-6*4 cmm boyutlarında Üst kapak kısmı dişten oyulmuş,kabartma fragonart topluluk temalı özel bir enfiye kutusu.

    TLSatıldı
  • Enfiye kutusu-4 cm boyunda . Üzeri komple mercan ve firuzeler ile bezeli ,dönem enfiye kutumuz sizlere sunulmuştur.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Enfiye kutusu-4 cm boyunda . Üzeri komple mercan ve firuzeler ile bezeli ,dönem enfiye kutumuz sizlere sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Mineli penguin çakmak-9 cm boyunda mineli, çalışır durumda ,gazlı zarif bir kadın çakmağı sizlere sunulmuştur

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Mineli penguin çakmak-9 cm boyunda mineli, çalışır durumda ,gazlı zarif bir kadın çakmağı sizlere sunulmuştur

    TLSatıldı
  • CONSTANTİNOPLE BARDAK-10 cm boyunda 8 cm ağız çapında,Üzeri zer ile taçlanmış ve ortasında Constand ibaresi yazılmış 19.YY opalin bardak . Üzerinde hâlâ kara fırın odun patlama izleri durmaktadır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    CONSTANTİNOPLE BARDAK-10 cm boyunda 8 cm ağız çapında,Üzeri zer ile taçlanmış ve ortasında Constand ibaresi yazılmış 19.YY opalin bardak . Üzerinde hâlâ kara fırın odun patlama izleri durmaktadır.

    TLSatıldı
  • Osmanlı kama kını-Üzeri kalem işçilikli her parçası ile dönem.14.2 cm uzunluğunda Osmanlı zenne kama kını .

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı kama kını-Üzeri kalem işçilikli her parçası ile dönem.14.2 cm uzunluğunda Osmanlı zenne kama kını .

    TLSatıldı
  • Osmanlı Biz(tığ)-Erken dönem osmanlı,15.5 cm boyunda bakırdan dövülerek yapılmış ve üzeri el ile süslenmiş Nadide bir eser.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Osmanlı Biz(tığ)-Erken dönem osmanlı,15.5 cm boyunda bakırdan dövülerek yapılmış ve üzeri el ile süslenmiş Nadide bir eser.

    TLSatıldı
  • Akçe çantası ve enfiye kutusu-112 gr ağırlığında , 9*7 cm ölçülerinde,Üzeri insiyalli ve bitkisel desenli . Gümüşten mamül İngiliz sterling damgalı zerafet . Beğeninize sunulmuştur

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Akçe çantası ve enfiye kutusu-112 gr ağırlığında , 9*7 cm ölçülerinde,Üzeri insiyalli ve bitkisel desenli . Gümüşten mamül İngiliz sterling damgalı zerafet . Beğeninize sunulmuştur

    TLSatıldı
  • Nargile boğazı-87 gr ağırlığında gümüşten mamül 8.5 cm boyunda,Komple kalem işçilikli kabartma isim insiyalli. Osmanlı pazarına yapılmış Nadide bir ara  parçadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Nargile boğazı-87 gr ağırlığında gümüşten mamül 8.5 cm boyunda,Komple kalem işçilikli kabartma isim insiyalli. Osmanlı pazarına yapılmış Nadide bir ara parçadır.

    TLSatıldı
  • Prior anahtarları-Gümüşten mamul kösteği,Şeytan prior ve fındık prior anahtarları ile özel koleksiyonluk çift eser . Büyük anahtar 7.5 *2.5 cm,küçük anahtar 3*2 cm boyutlarındadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Prior anahtarları-Gümüşten mamul kösteği,Şeytan prior ve fındık prior anahtarları ile özel koleksiyonluk çift eser . Büyük anahtar 7.5 *2.5 cm,küçük anahtar 3*2 cm boyutlarındadır.

    TLSatıldı
  • Zın Matara-26 cm boyunda 10*10 cm ölçülerinde, Her bir tarafı tablo gibi hikaye işlenmiş Koleksiyonluk bir Matara. Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Zın Matara-26 cm boyunda 10*10 cm ölçülerinde, Her bir tarafı tablo gibi hikaye işlenmiş Koleksiyonluk bir Matara. Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Mücevher kutusu-İçindeki yastığıyla 272 gr ağırlığında,13.5*10.5 cm ölçülerinde , 5 cm derinliği bulunan . Üzeri kabartma fragonart desenli hikaye tadında bir eser. Her tarafı işçilikli 19.yy mücevher kutusu . Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Mücevher kutusu-İçindeki yastığıyla 272 gr ağırlığında,13.5*10.5 cm ölçülerinde , 5 cm derinliği bulunan . Üzeri kabartma fragonart desenli hikaye tadında bir eser. Her tarafı işçilikli 19.yy mücevher kutusu . Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Savatlı kemer-Derisi ile birlikte 314 gr  ağırlığında gümüşten mamül .Her parçası orijinal,kusursuz savat işçiliğine sahip 74 cm açık boyu ile Muazzam bir Osmanlı eserdir .

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Savatlı kemer-Derisi ile birlikte 314 gr ağırlığında gümüşten mamül .Her parçası orijinal,kusursuz savat işçiliğine sahip 74 cm açık boyu ile Muazzam bir Osmanlı eserdir .

    TLSatıldı
  • ATATÜRK ve İSTANBUL manzaralı tabaklar -17.5 cm çapında.İtalyan damgalı,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve İSTANBUL manzaralı koleksiyonluk 5 adet duvar tabağı.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    ATATÜRK ve İSTANBUL manzaralı tabaklar -17.5 cm çapında.İtalyan damgalı,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve İSTANBUL manzaralı koleksiyonluk 5 adet duvar tabağı.

    TLSatıldı
  • Paris(limoges)damgalı hokka-11*6 cm ölçülerinde,Kusursuz el boyama porseleni ve bronz arafuarları ile muhteşem Fransız hokka. Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Paris(limoges)damgalı hokka-11*6 cm ölçülerinde,Kusursuz el boyama porseleni ve bronz arafuarları ile muhteşem Fransız hokka. Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Vien damgalı asırlık kokuluklar-9*13*7 cm ölçülerinde . Gümüş kapaklı Vien damgalı özel bir koku şişe takımı ve kaidesi.NOT: bir şişede camda pul atması mevcut.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Vien damgalı asırlık kokuluklar-9*13*7 cm ölçülerinde . Gümüş kapaklı Vien damgalı özel bir koku şişe takımı ve kaidesi.NOT: bir şişede camda pul atması mevcut.

    TLSatıldı
  • Gümüş dikiş seti-Özel Baga kaplama Kaidesinde,Gümüşten mamül iğnelik , makas,yüksük ve tığı ile özel bir set. NOT: makasın sol sapında göze batmayan yırtık mevcuttur.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Gümüş dikiş seti-Özel Baga kaplama Kaidesinde,Gümüşten mamül iğnelik , makas,yüksük ve tığı ile özel bir set. NOT: makasın sol sapında göze batmayan yırtık mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Saat ve mücevher standı -24*13*6,5 cm ölçülerinde Kallavi boy , içerisi pembe İpek ile bezenmiş, çift kat raf ve bizote kesim camları ile Ampir dönem özel bir eserdir.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Saat ve mücevher standı -24*13*6,5 cm ölçülerinde Kallavi boy , içerisi pembe İpek ile bezenmiş, çift kat raf ve bizote kesim camları ile Ampir dönem özel bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Mücevher kutusu-7*11*9 cm ölçülerinde,içerisi Yeşilin en güzel tonu ile kapitonelenmiş her bir köşesi ayrı bir hikaye anlatan özel bir eserdir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Mücevher kutusu-7*11*9 cm ölçülerinde,içerisi Yeşilin en güzel tonu ile kapitonelenmiş her bir köşesi ayrı bir hikaye anlatan özel bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Pera damgalı seyahat seti -Osmanlı pera etiketli kutusunda Aynası,fırçaları ve tarağı ile özel efemerik bu eser Beğeninize sunulmuştur. 31,5*22cm ölçülerinde.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Pera damgalı seyahat seti -Osmanlı pera etiketli kutusunda Aynası,fırçaları ve tarağı ile özel efemerik bu eser Beğeninize sunulmuştur. 31,5*22cm ölçülerinde.

    TLSatıldı
  • Kallavi mücevher kutusu-10*15*11 cm ölçülerinde. Ağır tutya malzemeden imal edilmiş.Üzeri kabartma orman temalı,ayaklı,koleksiyonluk bir mücevher sandığıdır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Kallavi mücevher kutusu-10*15*11 cm ölçülerinde. Ağır tutya malzemeden imal edilmiş.Üzeri kabartma orman temalı,ayaklı,koleksiyonluk bir mücevher sandığıdır.

    TLSatıldı
  • T.CASSA imzalı bronz mücevher kutusu-1528 gr ağırlığında 11*16*8 cm ölçülerinde. Sanatçısı tarafından şiir gibi yazılmış özel koleksiyonluk bronz mücevher kutusu.Beğeninize sunulmuştur .

    Lot No: 27

    Lot: 27

    T.CASSA imzalı bronz mücevher kutusu-1528 gr ağırlığında 11*16*8 cm ölçülerinde. Sanatçısı tarafından şiir gibi yazılmış özel koleksiyonluk bronz mücevher kutusu.Beğeninize sunulmuştur .

    TLSatıldı
  • Fransız mücevher sandığı-J.B damgalı 1287 gr 19*14*6 cm ölçülerinde Üst kapak atlı sürek avcıları tasviri ile süslü,iç kısım kadife ile kaplanmış asırlık mücevher sandığı .Beğeninize sunulmuştur .

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Fransız mücevher sandığı-J.B damgalı 1287 gr 19*14*6 cm ölçülerinde Üst kapak atlı sürek avcıları tasviri ile süslü,iç kısım kadife ile kaplanmış asırlık mücevher sandığı .Beğeninize sunulmuştur .

    TLSatıldı
  • Savat sanatı tabaka ve köstek-Göz alıcı kondisyonu ile MS minerva damgalı zenne tabaka.Porselen kadran altın damla mineli savat ve altın nal ilişkisi saatimiz ve nadir pusulalı Savatlı kösteği ile özelin özeli bir set .70.6 gr 8,5*8 cm tabaka ölçüleri . 55 mm saat çapı .

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Savat sanatı tabaka ve köstek-Göz alıcı kondisyonu ile MS minerva damgalı zenne tabaka.Porselen kadran altın damla mineli savat ve altın nal ilişkisi saatimiz ve nadir pusulalı Savatlı kösteği ile özelin özeli bir set .70.6 gr 8,5*8 cm tabaka ölçüleri . 55 mm saat çapı .

    TLSatıldı
  • Altın kofkari misk şişesi-12 cm boyunda Üzeri komple altın kofkari sanatı ile bezeli Nadide bronz bir misk şişesi.Bu koleksiyonluk eser Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Altın kofkari misk şişesi-12 cm boyunda Üzeri komple altın kofkari sanatı ile bezeli Nadide bronz bir misk şişesi.Bu koleksiyonluk eser Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı son dönem subay takımı-Orijinal fotoğrafı ile birlikte kemeri,brovesi,kılıç askıları ve omuzlukları ile tam takım set . Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Osmanlı son dönem subay takımı-Orijinal fotoğrafı ile birlikte kemeri,brovesi,kılıç askıları ve omuzlukları ile tam takım set . Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Viyana seyahat hokkası-18,5*11 cm ölçülerinde.Mührü,zarf açacağı ve hokkaları ile kendi orijinal kaidesinde çok özel el boyama yazı takımı . Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Viyana seyahat hokkası-18,5*11 cm ölçülerinde.Mührü,zarf açacağı ve hokkaları ile kendi orijinal kaidesinde çok özel el boyama yazı takımı . Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  •  Osmanlı mineli takım -Özel arayanlar için.Kusursuz mine işçiliği,altın Osmanlı kadran,aktif çalışır durumda cep saati.Özel fransız mineli çakı ve gümüş zerafet abidesi kösteği bunlara ek olarak kusursuz mineli saat kaidesi ile koleksiyonluk bir eserdir .

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlı mineli takım -Özel arayanlar için.Kusursuz mine işçiliği,altın Osmanlı kadran,aktif çalışır durumda cep saati.Özel fransız mineli çakı ve gümüş zerafet abidesi kösteği bunlara ek olarak kusursuz mineli saat kaidesi ile koleksiyonluk bir eserdir .

    TLSatıldı
  • Zenith çift numerik savat ve altın bezeli -Kusursuz Zenith cep saatimiz gümüş üzeri altın sıvama ve arka kapak savat ve altın işçilikle bezelidir.Bunların dışında nadir kösteğe sahip olan saatimiz.1800'ler Fransa'sında bir gelenek olan kadın saçı ile örülmüştür. Kadınlar evlendiklerinde eşlerine saçlarından bir parça vererek saatleri için köstek yaptırırlarmış  ve Kadın eşinden önce vefat ederse kendinden bir parça eşine bırakırmış. Koleksiyon değeri yüksek bu takım sizlerle .saat çapı 55 mm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Zenith çift numerik savat ve altın bezeli -Kusursuz Zenith cep saatimiz gümüş üzeri altın sıvama ve arka kapak savat ve altın işçilikle bezelidir.Bunların dışında nadir kösteğe sahip olan saatimiz.1800'ler Fransa'sında bir gelenek olan kadın saçı ile örülmüştür. Kadınlar evlendiklerinde eşlerine saçlarından bir parça vererek saatleri için köstek yaptırırlarmış ve Kadın eşinden önce vefat ederse kendinden bir parça eşine bırakırmış. Koleksiyon değeri yüksek bu takım sizlerle .saat çapı 55 mm.

    TLSatıldı
  • Osmanlı macunluk ve kadeh takım-663 gr ağırlığında gümüşten mamül Osmanlı pazarı için, ünlü gümüş markası Minerva'nın ürettiği damgalı zarif işçiliğe sahip takım. Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Osmanlı macunluk ve kadeh takım-663 gr ağırlığında gümüşten mamül Osmanlı pazarı için, ünlü gümüş markası Minerva'nın ürettiği damgalı zarif işçiliğe sahip takım. Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Mine ve savatlı osmanlı kemer-kusursuz kondisyonda 804 gr ağırlığında gümüşten mamül 88 cm boyunda baklaların her biri yoğun savat işçiliği.Toka kısmı lale betimli Kayseri mine işçiliği ile bezeli özel bir eserdir.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Mine ve savatlı osmanlı kemer-kusursuz kondisyonda 804 gr ağırlığında gümüşten mamül 88 cm boyunda baklaların her biri yoğun savat işçiliği.Toka kısmı lale betimli Kayseri mine işçiliği ile bezeli özel bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Kayseri mine işçilikli yazılı bakır eser-10 cm boyunda ve 10 cm ağız çapı ile Komple mine işçilikli boğaz kısmı boşluksuz yazı ile betimlenmiş 19.yy kusursuz bir güzellik sizlerle.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Kayseri mine işçilikli yazılı bakır eser-10 cm boyunda ve 10 cm ağız çapı ile Komple mine işçilikli boğaz kısmı boşluksuz yazı ile betimlenmiş 19.yy kusursuz bir güzellik sizlerle.

    TLSatıldı
  • Derviş Yatağanı -69 cm boyunda Orijinal kınında,sap,yanak,kın,kın başı ve sonu savat işliğiyle bezeli.Kılıcın sırt kısmında Şefaat ümettindir,Derviş Mustafa, Amelî Babâlî sâkin-i Midilli yazılı  1244 hicri tarihli. Koleksiyon değeri yüksek Osmanlı bir eserdir.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Derviş Yatağanı -69 cm boyunda Orijinal kınında,sap,yanak,kın,kın başı ve sonu savat işliğiyle bezeli.Kılıcın sırt kısmında Şefaat ümettindir,Derviş Mustafa, Amelî Babâlî sâkin-i Midilli yazılı 1244 hicri tarihli. Koleksiyon değeri yüksek Osmanlı bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Altın kakma işçilikli Osmanlı Kama-4,5 cm bıçak genişliği,40 cm boyu ile kusursuz kondisyonda.Sap kısmı kemik özel bir eser.Sap düğmelerine kadar Altın kakma işçiliği ile süslenmiş bu eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Altın kakma işçilikli Osmanlı Kama-4,5 cm bıçak genişliği,40 cm boyu ile kusursuz kondisyonda.Sap kısmı kemik özel bir eser.Sap düğmelerine kadar Altın kakma işçiliği ile süslenmiş bu eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Mevlevi sikke uçlu Ahşap çubuk-47 cm boyunda ( kullanım amacını bulamadık) Ahşap baş kısmı Mevlevî sîkke motifli bir eserdir.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Mevlevi sikke uçlu Ahşap çubuk-47 cm boyunda ( kullanım amacını bulamadık) Ahşap baş kısmı Mevlevî sîkke motifli bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Bağa kaplama mücevher kutusu-11,5*9 cm ölçülerinde bağa kaplama ve üst kapakta el boyama, sanatçı imzası fragonart tarzda çalışılmış resmi ile içi kadife kaplı 19.yy Fransız mücevher kutusu .Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Bağa kaplama mücevher kutusu-11,5*9 cm ölçülerinde bağa kaplama ve üst kapakta el boyama, sanatçı imzası fragonart tarzda çalışılmış resmi ile içi kadife kaplı 19.yy Fransız mücevher kutusu .Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Kadri Aytolon-çerçeve ölçüsü 36 cm çapında. Resim ölçüsü 28 cm çapında.Duralit üzeri yağlı boya. Hisar üzerinden İstanbul manzaralı eserimiz . Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Kadri Aytolon-çerçeve ölçüsü 36 cm çapında. Resim ölçüsü 28 cm çapında.Duralit üzeri yağlı boya. Hisar üzerinden İstanbul manzaralı eserimiz . Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • M.Ali Laga-35*27 cm çerçeve ölçüleri 28,5*20 cm resim ölçüleri ile Eşsiz  Mehmet Ali Laga fırçasına sahip özel bir manzara .

    Lot No: 43

    Lot: 43

    M.Ali Laga-35*27 cm çerçeve ölçüleri 28,5*20 cm resim ölçüleri ile Eşsiz Mehmet Ali Laga fırçasına sahip özel bir manzara .

    TLSatıldı
  • Nikolai Saraphanof Stanpol -Osmanlı son dönemlerinde yaşamış ünlü ressam Nikolai Saraphanof tarafından Kağıt üzeri sulu boya ile çalışılmış,dönem çerçevesinde İstanbul silüeti . 42*28 cm resim ölçüleri .

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Nikolai Saraphanof Stanpol -Osmanlı son dönemlerinde yaşamış ünlü ressam Nikolai Saraphanof tarafından Kağıt üzeri sulu boya ile çalışılmış,dönem çerçevesinde İstanbul silüeti . 42*28 cm resim ölçüleri .

    TLSatıldı
  • Tomris Hatun-Duralit üzeri yağlı boya, İlk kadın Hükümdar Tomris Hatunun betimlendiği,imzasız bu eserimiz. 37*29 cm iç ölçülerine sahiptir.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Tomris Hatun-Duralit üzeri yağlı boya, İlk kadın Hükümdar Tomris Hatunun betimlendiği,imzasız bu eserimiz. 37*29 cm iç ölçülerine sahiptir.

    TLSatıldı
  • Pulat tepsi-62*45 cm boyutlarında Kallavî boy,sarı rengi,el boyama bitkisel motif ve orta kısmındaki manzarası ile özel bir eserdir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Pulat tepsi-62*45 cm boyutlarında Kallavî boy,sarı rengi,el boyama bitkisel motif ve orta kısmındaki manzarası ile özel bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Pulat tepsi-60*42 cm ölçülerinde her tarafı bitkisel motif ve dört köşesindeki manzara resimleri ile özel koleksiyonluk bir eserdir.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Pulat tepsi-60*42 cm ölçülerinde her tarafı bitkisel motif ve dört köşesindeki manzara resimleri ile özel koleksiyonluk bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Hilye-î Şerîf -Hattat  Yusuf Ali Gafarullah Zennube'nin   kaleme aldığı 80*60 cm ölçülerinde , rokoko teshipler ile bezeli muazzam bir el çekme eser.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Hilye-î Şerîf -Hattat Yusuf Ali Gafarullah Zennube'nin kaleme aldığı 80*60 cm ölçülerinde , rokoko teshipler ile bezeli muazzam bir el çekme eser.

    TLSatıldı
  • Kudret Acar-60*40 cm ölçülerinde Kudret Acar'ın 2002 yılında Tuval üzeri yağlı boya kusursuz eseri sizlerle.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Kudret Acar-60*40 cm ölçülerinde Kudret Acar'ın 2002 yılında Tuval üzeri yağlı boya kusursuz eseri sizlerle.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Şömine saati-Fransız saat ustalarının,Osmanlı pazarı için çalıştığı iskelet kasa açık mekanizma,zincir sarım,anahtar kurmalı,sarkaçlı,43*39 cm ölçülerinde . Saat koleksiyonu yapanların kaçırmaması gereken Özel eser sizlerle.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Osmanlı Şömine saati-Fransız saat ustalarının,Osmanlı pazarı için çalıştığı iskelet kasa açık mekanizma,zincir sarım,anahtar kurmalı,sarkaçlı,43*39 cm ölçülerinde . Saat koleksiyonu yapanların kaçırmaması gereken Özel eser sizlerle.

    TLSatıldı
  • El oyma koleksiyon vitrini -Çift raf ve çift çekmeceli 100 yaşını aşkın.Komple oyma işçilikli,iç kısmı haki yeşil kadife kaplı 63*29 cm boyunda 11,5 cm derinliğinde Özel bir koleksiyon dolabı .

    Lot No: 51

    Lot: 51

    El oyma koleksiyon vitrini -Çift raf ve çift çekmeceli 100 yaşını aşkın.Komple oyma işçilikli,iç kısmı haki yeşil kadife kaplı 63*29 cm boyunda 11,5 cm derinliğinde Özel bir koleksiyon dolabı .

    TLSatıldı
  • Alev Özas-Tuval üzeri yağlı boya 40*30 cm çerçeve,35*25 cm iç ölçüleri  İstanbul manazarası sizlerle .

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Alev Özas-Tuval üzeri yağlı boya 40*30 cm çerçeve,35*25 cm iç ölçüleri İstanbul manazarası sizlerle .

    TLSatıldı
  • FETİH/ZAFER MİĞFERİ -Orijinalinin Harbiye Askerî müzesinde sergilendiği miğferimizin üzerinde;Fetih suresi ve dört Halife'nin isimleri bulunmaktadır. Alınlık kısmında bulunan besmele,Osmanlı son dönem hattatlarından İsmail Hakkı Altunbezer'in müsenna çalışmasıdır. Bezemelerde tezhip sanatı kullanılmış, iç kısmı keçe ile kaplanmıştır. Özel bir sanat galerisi tarafından tasarlanmış olup sertifikalıdır. Altın miğferimizde 22 mikron kaplama uygulanmış ve Türk patent enstitüsü tarafından patenti alınmıştır. Miğferimiz İstanbul'un fethi sırasında FATİH SULTAN MEHMET han'ın şehre giriş tören miğferinin birebiri olarak çalışılmıştır. Sertifikası ile size gelecektir .Not: Miğferin sol tarafında 3,5 cm boyunda,bant yapıştırılmasından kaynaklı olan bir atma mevcuttur.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    FETİH/ZAFER MİĞFERİ -Orijinalinin Harbiye Askerî müzesinde sergilendiği miğferimizin üzerinde;Fetih suresi ve dört Halife'nin isimleri bulunmaktadır. Alınlık kısmında bulunan besmele,Osmanlı son dönem hattatlarından İsmail Hakkı Altunbezer'in müsenna çalışmasıdır. Bezemelerde tezhip sanatı kullanılmış, iç kısmı keçe ile kaplanmıştır. Özel bir sanat galerisi tarafından tasarlanmış olup sertifikalıdır. Altın miğferimizde 22 mikron kaplama uygulanmış ve Türk patent enstitüsü tarafından patenti alınmıştır. Miğferimiz İstanbul'un fethi sırasında FATİH SULTAN MEHMET han'ın şehre giriş tören miğferinin birebiri olarak çalışılmıştır. Sertifikası ile size gelecektir .Not: Miğferin sol tarafında 3,5 cm boyunda,bant yapıştırılmasından kaynaklı olan bir atma mevcuttur.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Van ve Ermeni usta damgalı gümüş tabaka.-Üzerinde Osmanlı Devlet Arması motiflendirilmiş,Komple savat işçilikli 79,8 gr ağırlığında gümüşten mamül  8*4,5 cm ölçülerinde Osmanlı tabakamız sizlere sunulmuştur.Kondisyon 10 üzerinden 7 civarıdır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Osmanlı Van ve Ermeni usta damgalı gümüş tabaka.-Üzerinde Osmanlı Devlet Arması motiflendirilmiş,Komple savat işçilikli 79,8 gr ağırlığında gümüşten mamül 8*4,5 cm ölçülerinde Osmanlı tabakamız sizlere sunulmuştur.Kondisyon 10 üzerinden 7 civarıdır.

    TLSatıldı
  • Mücevher sandığı-16,5*10cm ölçülerinde,üzerinde akik ile oyulmuş balık figürü taşlı kabartma bitkisel motifler ile süslenmiş kallavi ebat 875gr gümüş kaplama mücevher sandığı.Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Mücevher sandığı-16,5*10cm ölçülerinde,üzerinde akik ile oyulmuş balık figürü taşlı kabartma bitkisel motifler ile süslenmiş kallavi ebat 875gr gümüş kaplama mücevher sandığı.Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Mızıka-yı Hümayûn armalı kalın kahve zarfı-38 gr 5.5 cm boyunda muzaam kondisyonu ile göz dolduran damgasız dönem armalı gümüşten mamul kahve zarfımız beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Mızıka-yı Hümayûn armalı kalın kahve zarfı-38 gr 5.5 cm boyunda muzaam kondisyonu ile göz dolduran damgasız dönem armalı gümüşten mamul kahve zarfımız beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Boncuk kese-22x18 cm ölçülerinde komple boncuklar ile işlemiş 19.yy kesemiz hali ile sizlerle.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Boncuk kese-22x18 cm ölçülerinde komple boncuklar ile işlemiş 19.yy kesemiz hali ile sizlerle.

    TLSatıldı
  • Osmanlı dönemi Midyat işi şekerlik.-17x10 cm 142 gr  ağırlığında gümüşten mamül Üzeri bazı yeniçeri remizlerinde de bulunan çarkıfelek motifleri ile işlenmiş özel bir telkari şekerliktir.Beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Osmanlı dönemi Midyat işi şekerlik.-17x10 cm 142 gr ağırlığında gümüşten mamül Üzeri bazı yeniçeri remizlerinde de bulunan çarkıfelek motifleri ile işlenmiş özel bir telkari şekerliktir.Beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Fransız koku şişeleri-15 cm ölçülerinde çift opal zümrüt yeşili camları ve süslemeler ile bezeli 19. yy koku şişelerimiz beğeninize sunulmuştur .

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Fransız koku şişeleri-15 cm ölçülerinde çift opal zümrüt yeşili camları ve süslemeler ile bezeli 19. yy koku şişelerimiz beğeninize sunulmuştur .

    TLSatıldı
  •  Osmanlı devlet arma ve tuğra figürlü mastaka.-14 cm boy 138 gr (camsız )ağırlığında gümüşten mamül  Üzeri devlet armalı 2 tarafında tuğra motifi ve hilal yıldız ile bezeli. Sahi damgası,5. Mehmet Reşat han tuğrası ve çeşnileri ile eksiksiz saray işi bir eserdir.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Osmanlı devlet arma ve tuğra figürlü mastaka.-14 cm boy 138 gr (camsız )ağırlığında gümüşten mamül Üzeri devlet armalı 2 tarafında tuğra motifi ve hilal yıldız ile bezeli. Sahi damgası,5. Mehmet Reşat han tuğrası ve çeşnileri ile eksiksiz saray işi bir eserdir.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Satsuma takım-Kendi orijinal kutusunda,devlet armalı ve II. Abdülhamit han tuğralı gümüşten mamül  alt tabakları ve Bir mavi bir pembe renk (kadın ve erkek) Sen ben fincanları ile muazzam satsuma takımımız sizlerle . Not: pembe fincanda ufak bir çıt mevcut gözü yormuyor.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlı Satsuma takım-Kendi orijinal kutusunda,devlet armalı ve II. Abdülhamit han tuğralı gümüşten mamül alt tabakları ve Bir mavi bir pembe renk (kadın ve erkek) Sen ben fincanları ile muazzam satsuma takımımız sizlerle . Not: pembe fincanda ufak bir çıt mevcut gözü yormuyor.

    TLSatıldı
  • CONSTANTİNOPLE cep saati -52 mm çapında Kadran kısmında devlet arması ve  arma altında CONSTANTİNOPLE yazısı ile özel Makine kısmı komple kalem işçilik aktif çalışır durumda özel bir eserdir.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    CONSTANTİNOPLE cep saati -52 mm çapında Kadran kısmında devlet arması ve arma altında CONSTANTİNOPLE yazısı ile özel Makine kısmı komple kalem işçilik aktif çalışır durumda özel bir eserdir.

    TLSatıldı
  • İzmir işi Rum usta damgalı kaşıklık-10 cm boy 269 gr çift  ağırlığında gümüşten mamül üzeri kalem işçilik ve testere işi süslemeler ile bezeli alt kısmında Rum usta ismi bulunan 19 .yy Osmanlı eserlerimiz sizlerle.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    İzmir işi Rum usta damgalı kaşıklık-10 cm boy 269 gr çift ağırlığında gümüşten mamül üzeri kalem işçilik ve testere işi süslemeler ile bezeli alt kısmında Rum usta ismi bulunan 19 .yy Osmanlı eserlerimiz sizlerle.

    TLSatıldı
  • Tuğralı Saray işi Ayna -45x30 cm ölçüleri 1670 gr (aynasız) ağırlığında gümüşten mamül  Göz dolduran tasarımı.Hilal altında tuğra,kuş üzerinde sahi damgaları ile saray işi Nadide bir eserdir.Bu koleksiyonunuzun baş köşesinde konumlanacak nadir saray eseri de beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Tuğralı Saray işi Ayna -45x30 cm ölçüleri 1670 gr (aynasız) ağırlığında gümüşten mamül Göz dolduran tasarımı.Hilal altında tuğra,kuş üzerinde sahi damgaları ile saray işi Nadide bir eserdir.Bu koleksiyonunuzun baş köşesinde konumlanacak nadir saray eseri de beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Kakmalı yeniçeri barut ölçer-24 cm açık 14 cm Kapalı ölçülerle sahip üzeri komple kakma işçilikle bezeli 18.yy Osmanlı barut ölçer.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Kakmalı yeniçeri barut ölçer-24 cm açık 14 cm Kapalı ölçülerle sahip üzeri komple kakma işçilikle bezeli 18.yy Osmanlı barut ölçer.

    TLSatıldı
  • Enâm kabı-11x90 cm üzeri 5 minare kabartmalı arkası davut yıldızı ile motiflendirilmiş özel bir eserdir.Düşük ayar gümüş 19 yy Osmanlı bu eserimiz sizlerle.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Enâm kabı-11x90 cm üzeri 5 minare kabartmalı arkası davut yıldızı ile motiflendirilmiş özel bir eserdir.Düşük ayar gümüş 19 yy Osmanlı bu eserimiz sizlerle.

    TLSatıldı
  • Osmanlı Tuğralı Saleplik-318 gr ağırlığında gümüşten mamül. 13 cm boyunda.Her tarafı bitkisel motiflerle bezeli,sap kısmı kuş detaylı,her bölümünde sahi damga,tuğra ve çeşnisi bulunan Osmanlı eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Osmanlı Tuğralı Saleplik-318 gr ağırlığında gümüşten mamül. 13 cm boyunda.Her tarafı bitkisel motiflerle bezeli,sap kısmı kuş detaylı,her bölümünde sahi damga,tuğra ve çeşnisi bulunan Osmanlı eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Sultan VAHDETTİN Han DÖNEMİ ŞEKERLİK-436 gr ağırlığı 
20x16 cm çapı bulunan gümüşten mamül.
SULTAN VAHDETTİN HAN DÖNEMİ Hilal ve yıldız tuğralı
Nadide bir eserdir.
Eseri nadir yapan 
Sultan Vahdettin han’ın 
4 Temmuz 1918 de tahta çıkışının ardından 
1 kasım 1922 de tahtı bırakmasıdır.
Bu kısa sürede yapılmış SULTAN VAHDETTİN HAN dönemi eserler nadir sayılır.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Sultan VAHDETTİN Han DÖNEMİ ŞEKERLİK-436 gr ağırlığı 20x16 cm çapı bulunan gümüşten mamül. SULTAN VAHDETTİN HAN DÖNEMİ Hilal ve yıldız tuğralı Nadide bir eserdir. Eseri nadir yapan Sultan Vahdettin han’ın 4 Temmuz 1918 de tahta çıkışının ardından 1 kasım 1922 de tahtı bırakmasıdır. Bu kısa sürede yapılmış SULTAN VAHDETTİN HAN dönemi eserler nadir sayılır.

    TLSatıldı
  • Hâlveti sarık formunda yüzük-19.yy üzeri akik taşlı,kenarları bitkisel motifli,taş üzerine el kazıma  hâlveti sarığı kazınmış gümüş yüzük eserimiz sizlerle.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Hâlveti sarık formunda yüzük-19.yy üzeri akik taşlı,kenarları bitkisel motifli,taş üzerine el kazıma hâlveti sarığı kazınmış gümüş yüzük eserimiz sizlerle.

    TLSatıldı
  • Van ve Hanukyan Damgalı savatlı tabaka-113 gr ağırlığında gümüşten mamül 8*7 cm ölçülerinde,HMC isim insiyalli 'Hanukyan' usta damgalı,zenne boy,sigara tabakası beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Van ve Hanukyan Damgalı savatlı tabaka-113 gr ağırlığında gümüşten mamül 8*7 cm ölçülerinde,HMC isim insiyalli 'Hanukyan' usta damgalı,zenne boy,sigara tabakası beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Hattat GÜRKAN PEHLİVAN-Müteselsil üç hiç' ''dünyanın boş olduğu anlamında''.Çerçeve ölçüleri 50*50cm yazı ölçüleri 23*20 cm ebatlarında,hicri 1428 tarihli Halker süsleme hattat Gürkan pehlivan eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Hattat GÜRKAN PEHLİVAN-Müteselsil üç hiç' ''dünyanın boş olduğu anlamında''.Çerçeve ölçüleri 50*50cm yazı ölçüleri 23*20 cm ebatlarında,hicri 1428 tarihli Halker süsleme hattat Gürkan pehlivan eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Ayêtel Kürsî  hattat FUAT BAŞAR -60*40 cm dış ölçüleri 35 *19 cm yazı ölçüleri,rokoko ve altın teship ile süslenmiş hattımız Fuat Başar hocamızın kaleminden sizlerin beğenisine sunulmuştur.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Ayêtel Kürsî hattat FUAT BAŞAR -60*40 cm dış ölçüleri 35 *19 cm yazı ölçüleri,rokoko ve altın teship ile süslenmiş hattımız Fuat Başar hocamızın kaleminden sizlerin beğenisine sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Nazar ayeti Hattat FUAT BAŞAR-60*40 cm dış ölçüleri 35*19 cm iç ölçülerine sahip , rokoko ve altın teshiple süslenmiş Hattat Fuat Başar eseri beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Nazar ayeti Hattat FUAT BAŞAR-60*40 cm dış ölçüleri 35*19 cm iç ölçülerine sahip , rokoko ve altın teshiple süslenmiş Hattat Fuat Başar eseri beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • Şişli Dervîş Asası-89 cm uzunluğunda,kabze kısmında kavuk motifli 19.yy Tekke işi derviş asası eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Şişli Dervîş Asası-89 cm uzunluğunda,kabze kısmında kavuk motifli 19.yy Tekke işi derviş asası eserimiz beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı
  • ALLAH BİZİMLEDİR yazılı uzun model topçu kılıcı-Kınlı 80 cm,kınsız 77 cm uzunluğunda,üzerinde 'ALLAH BİZİMLEDİR' yazılı Topçu kılıcı beğeninize sunulmuştur.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    ALLAH BİZİMLEDİR yazılı uzun model topçu kılıcı-Kınlı 80 cm,kınsız 77 cm uzunluğunda,üzerinde 'ALLAH BİZİMLEDİR' yazılı Topçu kılıcı beğeninize sunulmuştur.

    TLSatıldı